15 Eylül 2009 Salı

24

Amerikan dizilerini izlemeye ilk olarak "Lost" ile başladım. 8 günde 48 bölüm izlemiştim. Ondan sonra "Prison Break" geldi. Peşine "Heroes" geldi. Ondan sonra "Dexter" ve ardından " How I Met Your Mother" geldi. Ve en sonunda "24" ü izlemeye başladım ve 7 sezonunu çok kısa sürede bitirdim.
Benim gibi aksiyon sevenlere şiddetle tavsiye ederim. Hiç durmadan kaç bölüm izleyebileceğinizin gerçekten bir sınırı yok. Sürükleyip götürüyor dizi.

Bir diğer hoşuma giden kısmı ise 2. sezonda artık işin içine ABD Başkanları devreye giriyor ve hep merak ettiğim abi bu adamlar nasıl yaşıyor neler yapıyor sorusuna cevap olabilecek görüntüler olması. Tabii bunların bir çoğunun gerçekçi olmadığını biliyorum ama merak ettiğim için en azından hoşuma gidiyor görmek. Oval Ofis nasıl bir yer Başkan lar nasıl korunuyor gibi sorulara az da olsa cevap bulabiliyorsunuz.

Saçmalıklara gelince bir sezon 24 saat sürüyor ve cep telefonlarının şarjı hiç bitmiyor. Uykularının gelmesini yorulmalarını geçtim esnemiyorlar bile.

Sonuç olarak güzel diziydi. Benim gibi aksiyon severlere şiddetle tavsiye ederim. Elimde 7 sezonun hepsi var ve isteyene anında verebilirim. Ha Jack Bauer'e de değilmek gerekir tabii ki adam efsane söyleyecek hiç bir şey yok.